Markov blog

18 Feb, 2007

Smeće

Generalna — Autor markov @ 22:39
JKP Gradska čistoća je donelo odluku da se kontejneri prazne samo jednom nedeljno, umesto dosadašnjeg dvaput nedeljno. Hajde dobro. Ako su oni to procenili i ako misle da stvarno tako treba, neka im. Druga stvar je što kod nas kontejneri budu prepuni već posle 2 dana, ali nema veze. Međutim, jedno veče oko ponoći, priđem ja prozoru da spustim roletne  i baš u tom trenutku dolazi taj smećarski kamion, ne znam šta mi bi, ali me je baš zainteresovalo da gledam kako prazne kontejnere, i gle čuda. Od tri kontejnera ispred moje zgrade (ispod mog prozora tačnije) i tri preko puta, oni isprazne samo dva. Pa nije ni čudo što se kontejneri tako brzo prepune, i ko zna koliko smeće stoji u tom kontejneru. Ozbiljno sam razmišljao da pošaljem neku žalbu ili tako nešto i odem na sajt dotičnog preduzeća, kad tamo treba da popunim milion ličnih podataka, tobože radi provere identiteta. Dobro je što još ne traže i bris iz grla, da bi uputio neku primedbu na njihov rad. Naravno da sam odustao. Ali od tada sedim u zasedi i čekam da opet naiđu ovi sa kamionom, pa ako se opet ponovi ista priča kao prošlog puta, daću čak i bris iz grla. Ako treba. Valjda neće.

Komentari

 1. prva stvar nije u rd sto lupaju onim kantama nocu.tad svet uglavnom spava.
  a drugo nije lepo ni da to rade u tri popodne jer je tad najveca guzva u gradu i stvarno mi ne treba jos smecarski kamion.
  terce, morajud anauce da leti ne peru narod nego ulice.
  cetvrto, posao koji rade je dobro placen, (ako uporedmo kakva su primanja u ovoj zemlji,a i bez toga, verovali ili ne) i mogli bi da za te pare bar redovno i uredno obavljaju svoj opsao.
  dakle, kucaj zalbu odmah :)

  Autor vestica — 19 Feb 2007, 16:56


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs